solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş’ın Gençleri Sınırları Geçiyor!

2017 yılının Ocak ayında Avrupa Birliği Bakanlığı’na başvurarak akredite kurum olmaya hak ...

Beşiktaş’ın Gençleri Sınırları Geçiyor!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi tarafından hazırlanarak, Avrupa Birliği Bakanlığı’na sunulan “Beşiktaş’ın Gençleri Sınırları Geçiyor” isimli Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) projesi, Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’ndan hibe almaya hak kazandı.

Proje kapsamında 17-30 yaş aralığındaki gençler arasından seçilecek olan 4 kişi, İtalya’nın Poggiardo bölgesinde bulunan gençlik merkezinde 2 ay boyunca gönüllü olarak gençlik faaliyetlerinde yer alacak.

“Beşiktaş’ın Gençleri Sınırları Geçiyor” AGH Projesine Katılım Ücretsiz!

Seyahat masrafları, konaklama, gıda, sağlık sigortası, aylık ödenek ve diğer harcamalar, AB Bakanlığı ve Beşiktaş Belediyesi tarafından karşılanacak.

Siz de gönüllülerden biri olmak istiyorsanız Beşiktaş Belediyesi web sitesi üzerinden yayınlayacağımız ayrıntılı bilgilendirme ve çağrıyı kaçırmayın.

Belediyemizin Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından takip edilen projeler hakkında detaylı bilgi için belediyemizi ziyaret edebilir veya [email protected] e-posta adresinden AGH koordinatörümüze ulaşabilirsiniz.

Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) Nedir?

17-30 yaş aralığındaki tüm gençlere açık olan Avrupa Gönüllü Hizmeti Programı (AGH), bir AB ülkesinde sosyal içerikli bir projede 2-12 aylık süreler dahilinde yer almayı sağlayan bir faaliyettir.

AGH’nin amacı, Avrupa Birliği'nin içinde ve dışında çeşitli gönüllü faaliyetlere gençlerin katılımını desteklemektir. AGH, gençlerin farklı ülkelerdeki STK’larda ya da kamu kurumlarında gönüllü faaliyetlerde bulunmalarını sağlar.

Detaylı bilgi için Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı’nın www.ua.gov.tr web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık