Beşiktaş Ödüle Doymuyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 2. KKTC Türkiye Yılın En İyileri Ödülleri'n...

Beşiktaş Ödüle Doymuyor!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Başkan Hazinedar’a Bir Ödül Daha!
2. KKTC Türkiye Yılın En İyileri Ödülleri

Bu sene CYPAPARAZZI tarafından ikincisi düzenlenen “KKTC Türkiye Yılın En iyileri Ödülleri” 1 Aralık 2016 Perşembe akşamı Fulya Sanat’ta sahiplerini buldu. Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nin en ünlü magazin dergilerinden biri olan CYPAPARAZZİ’nin düzenlediği organizasyona, Türkiye’den BHS Group eşlik etti. Ödül gecesi, Türkiye’den ve KKTC’den çok sayıda siyasetçi, sanatçı, basın mensubu ve firmayı bir araya getirdi.

Türkiye ve KKTC’nin en iyilerinin belirlendiği ödül töreninde; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, "Yılın En İyi Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü. Başkan Hazinedar, “Beşiktaşımız ödüle doymuyor. Ben de bu vesileyle KKTC Türkiye Yılın En İyileri Ödülleri’nde, Yılın En İyi Belediye Başkanı ödülünü almaktan onur duydum” şeklinde konuştu.

Başkan Hazinedar aynı zamanda 2. KKTC Türkiye Yılın En İyileri Ödülleri gecesinde; Yılın Annesi ödülünü Şarkıcı Emrah’ın annesi Ayten Erdoğan’a, Yılın En İyi Pop Sanatçısı ödülünü Murat Dalkılıç’a, Yılın Dizisi ödülünü Kırgın Çiçekler ekibine ve Yılın En İyi Dizi Yapımcısı ödülünü Mehmet Yiğit Alp’e takdim etti.

Beşiktaş Belediyesi ve Başkan Hazinedar daha önce de şu ödüllere layık görüldü;

• 2016 KalDer Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Ödülü
Beşiktaş Belediyesi

• Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri 2016 - Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler Kategorisi’nde Birincilik Ödülü
Beşiktaş Belediyesi Sosyal Alarm Hizmeti