solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Çocuk Korosu’na Önemli Ödül!

Beşiktaş Belediyesi Beşiktaş Çocuk Korosu, 5. Sansev İstanbul Uluslararası Çoksesli Korola...

Beşiktaş Çocuk Korosu’na Önemli Ödül!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

5. Sansev İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali, 4-5-6-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti...

Bu sene beşincisi düzenlenen, her yıl ayrı bir onur bestecisi seçerek yüzlerce koro ve binlerce korist ağırlayan ve ülkemizin önemli koro festivallerinden biri olan Sansev İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’nin üçüncü gün oturumunda Beşiktaş Çocuk Korosu da sahne aldı ve yarıştı.

Koromuzun birbirinden güzel 5 çoksesli şarkı ile katıldığı festivaldeki asıl amacı ise; müziklerini geniş kitlelere duyurmak, sahne deneyimlerini geliştirmek ve çocukların sanatsal aktivitelerde yer almalarını sağlayarak gelişimlerine katkıda bulunmaktı…

4 gün süren festivalin sonunda düzenlenen ödül töreninde Beşiktaş Çocuk Korosu önemli bir başarı elde ederek ödül almaya hak kazandı.

Koromuz, festivalde vermiş olduğu konser ile dinleyicilerin ve jüri üyelerinin beğenilerini kazanarak, değerlendirme kurulu tarafından “Çoksesli Çocuk Şarkısı Yorumlamada Başarı” ödülüne layık görüldü.

Beşiktaş Belediyesi olarak bizleri gururlandıran Beşiktaş Çocuk Koromuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz....


www.cocukkorosu.com

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık