Beşiktaş Çocuk Korosu Konseri!

Beşiktaş Çocuk Korosu Konseri!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi Gururla Sunar...
Beşiktaş Çocuk Korosu

Beşiktaş Çocuk Korosu, Şef Güneş Kaya yönetiminde Fulya Sanat'ta müzikseverlerle buluştu. Gülnur Ünlütürk'ün piyanosuyla eşlik ettiği gecenin konuk opera sanatçıları Burak Kul ve Algın Özcan, birer parça ile sahnedeydiler.

Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat'ta gerçekleşen konsere Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, korodaki çocuklarımızın aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser sonrası çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Hazinedar, hepsiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fulya Sanat'taki dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatan Beşiktaş Çocuk Korosu, konser sonrası uzun süre alkışlanarak büyük beğeni topladı.

Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız.