solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi’ne İTÜ’den Ödül!

Beşiktaş Belediyesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Mühendisliği Kulübü tarafı...

Beşiktaş Belediyesi’ne İTÜ’den Ödül!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Sosyal Medya'yı En İyi Kullanan Resmi Kurum: Beşiktaş Belediyesi!
Beşiktaş Belediyesi’ne bir ödül de İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü’nden geldi.



İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri’nin halk oylaması geçtiğimiz günlerde sona erdi. Kazananlar, 3 Aralık 2016 Cumartesi günü İTÜ Mustafa Kemal Amfisi’nde gerçekleşen ödül töreninde açıklandı. Beşiktaş Belediyesi, “Resmi Kurum” kategorisinde en çok oyu alarak birincilik ödülünün sahibi oldu.

sosyalmedyaodulleri.com web sitesi üzerinden yapılan halk oylamasına göre; resmi kurum kategorisinde “Sosyal Medya’nın En İyisi” Beşiktaş Belediyesi oldu. En iyi resmi kurum kategorisinde yarışan diğer adaylar ise; TBMM, Beylikdüzü Belediyesi, Kadıköy Belediyesi ve İBB Beyaz Masa'ydı.

Beşiktaş Belediyesi adına ödülü almak üzere törene katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, konuşmasında sosyal medyanın önemine değindi. Başkan Hazinedar, "Amacı dışında kullanıldığında bir felaket olabilen sosyal medya, eğer doğru, etkili ve yerinde kullanılırsa gerçekten muazzam bir şey. Artık sosyal medya dünyada birçok şeyin önüne geçti, biz de bu alanı çok düzgün, yerinde ve gerçekten nitelikli kullanıyoruz aynı zamanda çok da aktifiz. Sosyal medyada takipçi sayısından çok, organik büyümeyi önemsiyorum. Paylaşımlarımızdaki geri dönüşler de bu yüzden ilçemizin problemlerine ışık tutuyor. Biz sosyal medyadan sadece Beşiktaş'a değil, Beşiktaş'tan İstanbul'a, İstanbul'dan tüm Türkiye'ye mesaj veriyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan, "Sosyal medya kitlemiz tamamen organik, örneğin 10 Kasım yürüyüşümüzde 1 milyonun üzerinde görüntülenmeye ulaştık. Oylarıyla bizi en iyi resmi kurum seçen herkese teşekkürler" dedi.




İMK Sosyal Medya Ödülleri’nde, halkın ve sosyal medya uzmanlarının önerileri ile her kategori için en çok önerilen 5 aday finale kalıyor. En iyiler ise halk oylaması ile belirleniyor.

Detaylar ve Tüm Kazananlar İçin:
 sosyalmedyaodulleri.com

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık