Beşiktaş Belediyesi'nden Anasınıfı Açılışı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 50. Yıl Süheyla Artam İlkokulu Anasınıfı aç...

Beşiktaş Belediyesi'nden Anasınıfı Açılışı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi'nden Bir Günde İki Açılış!

Beşiktaş Belediyesi’nin desteği ve katkılarıyla 50. Yıl Süheyla Artam İlkokulu’nda anasınıfı açıldı.

Beşiktaş Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan anasınıfının açılış törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Merve Öztopaloğlu Küçükel, Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Tekin Özmen, İlçe Milli Eğitim yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Beşiktaş Belediyesi’nden Eğitime Destek!

Sabah saatlerinde Orgeneral Kami Güzey İlkokulu’nda yemekhane açılı gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar 50. Yıl Süheyla Artam İlkokulu Anasınıfı açılış töreninde anlamlı bir konuşma yaptı. Eğitime destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan “Okullarımıza yapmaktan büyük keyif duyduğumuz bu katkılar artarak devam edecektir. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz çok değerli onlara gereken değeri vereceğiz. Çocuklarımızı birlikte sevgiyle ve emekle, Aziz Atatürk’ün yeşerttiği değerler ışığında büyüteceğiz” dedi.