solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi’nde Nöbet Değişimi!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar görevi devretti…

Beşiktaş Belediyesi’nde Nöbet Değişimi!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, belediye başkanlığı görevini iki günlüğüne mevkidaşı Romanya’nın Braila şehri Belediye Başkanı Viorel Marian Dragomir’e devretti.

Beşiktaş’a Bir Kardeş Daha…

Beşiktaş Belediyesi ile Braila Belediyesi arasında Kardeş Şehir Protokolü imzalandı. Kardeş Şehir Protokolü kapsamında uygulanan Belediye Başkanları Değişim Programıyla Başkan Hazinedar, makam koltuğunu iki günlüğüne Braila Belediye Başkanı Viorel Marian Dragomir’e bıraktı. Böylelikle Beşiktaş kent yönetimi iki gün boyunca Braila Belediye Başkanı Viorel Marian Dragomir tarafından yürütüldü.

Belediye Başkanları Değişim Programı (Mayor Exchange Program)
Braila Belediye Başkanı Viorel Marian Dragomir iki belediye arasında Kardeş Şehir Protokolünü imzalamak üzere Beşiktaş Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Hazinedar, mevkidaşı Viorel Marian Dragomir ve beraberindeki heyeti Beşiktaş Belediye Binası önünde gerçekleştirilen törenle karşıladı. Saygı duruşu ve milli marşların okunması ardından başkanlar konuşma yaptı. Tören sonrası başkanlık makamına geçildi. Kardeş belediye ve Belediye Başkanları Değişim Programı protokollerinin imzalanması ardından Başkan Hazinedar, Başkan Dragomir’e şehrin anahtarını teslim ederek görevini devretti. Hazinedar, "Sevgili mevkidaşıma yeni görevinde başarılar diliyorum. Beşiktaşımız iki gün boyunca kendisine emanet" dedi.

Belediye Başkanı Viorel Marian Dragomir yeni görevinde iki gün boyunca birimleri ve belediyemize ait merkezleri dolaşarak incelemelerde bulundu, zabıtalar eşliğinde Beşiktaş esnafını ziyaret ederek ruhsat denetimi yaptı. Başkan Dragomir Beşiktaş'taki son günüde ise Başkan Hazinedar eşliğinde Beşiktaş Cumhuriyet Demokrasi ve Şehitler Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı.

Uygulanan programla; Beşiktaş Belediye Başkanı’nın değişmesinin yanı sıra başkan yardımcısı ve bazı birim müdürleri de görevlerini rumen mevkidaşlarına bıraktı. Böylece Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Merve Öztopaloğlu Küçükel ve Doinita Ciocan, belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mürvet Günday, Spor İşleri Müdürü Gökhan Akyol ve Ionica Chiriac, Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Yaman ve Ligia Dragan, Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı ve Georgica Tanase, Sağlık İşleri Müdürü Yadigar Baylan ve Metanet Talib, Emlak ve İstimlak Müdürü Ender Topçuoğlu ve Emilena Huiu, Fen İşleri Müdürü Bediz Güvenkaya ve Marius Termegan iki gün boyunca birlikte çalıştı.

Kardeş Şehir Protokolü kapsamında gerçekleştirilen Belediye Başkanları Değişim Programı ile başkanlar, farklı kültürleri ve yönetim sistemlerini tanıyarak empati anlayışıyla karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuyor. Bu vesileyle de iki belediye ve iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve ortak proje çalışmalarının yapılması hedefleniyor.

Belediye Başkanları Değişim Programı daha önce Beşiktaş Belediyesi ile Almanya’nın Herne Belediyesi arasında da uygulanmıştı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık