solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi Sünnet Şöleni!

Beşiktaş Belediyesi 20 Haziran 2016 Pazartesi günü Çilekli Spor Tesisleri’nde “Sünnet Şöle...

Beşiktaş Belediyesi Sünnet Şöleni!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi, 88 çocuğu sünnet ettiriyor…

Beşiktaş Belediyesi, sünnet olacak olan çocuklar ve aileleri için Çilekli Spor Tesisleri'nde özel bir akşam düzenlendi. Çocuklar için özel etkinlikler düzenlendi, hediyeler dağıtıldı ve oyun alanları kuruldu. Çocukların ailelerine ise iftar yemeği verildi.

Beşiktaş Belediyesi, 88 çocuğu sünnet ettiriyor. Beşiktaş Belediyesi bu sene 3.’sü düzenlenen Sünnet Şöleni etkinliklerini Çilekli Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Etkinlikte Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 88 çocuk ve aileleriyle bir araya geldi. Çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Hazinedar, sünnet olan çocuklara tek tek hediyeler dağıttı. Etkinliğin ardından sünnet olan çocukların ailelerine iftar verildi. Ezanın okunmasıyla oruçlarını açan vatandaşlar, çocukları için dualar okudu. Türk Sanat Müziği grubunun ilahiler okuması ve semazen gösterilerinin ardından program son buldu.

Etkinlikte açıklamalarda bulunan Başkan Hazinedar, “Burada sadece bir sünnet şöleni yok, bizimle beraber olan 88 çocuğumuzun aileleriyle de bu güzel ramazan akşamı beraberiz. Her yerde iftar sofralarımız var. Bu akşam da 88 çocuğumuzla hayırlı bir sebep için bir aradayız. Onlara hediyeler verdik. Sünnetlerini de biz yapıyoruz. Güzel bir şekilde ailelerinin mutluluklarını paylaşıyoruz“ dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık