solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi Gökkuşağı Şehirleri Ağı’na Üye Oldu!

Beşiktaş Belediyesi, Gökkuşağı Şehirleri Ağı’na Üye Oldu...

Beşiktaş Belediyesi Gökkuşağı Şehirleri Ağı’na Üye Oldu!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Türkiye’nin yükseleni, özgürlük, demokrasi, eşitlik ve kardeşliğin merkezi, her türlü ayrımcılık ile mücadeleyi ilke edinen Beşiktaş Belediyesi, temel hak, özgürlük ve eşitliği savunan bir uluslararası ağa daha üye oldu.

“Gökkuşağı Şehirleri Ağı” ortak yaşam alanlarındaki saygı, çeşitlilik ve kapsayıcılık ilkelerini temel alıyor. Üyeleri LGBTİ vatandaşlarının yaşadıkları şehirlerde hiçbir ayrımcılığa veya şiddete maruz kalmayacakları sorumluluğunu benimsiyor.


“Gökkuşağı Şehirleri Ağı”nın üyeleri;

Yürütme tarafından aktif bir LGBTİ politikası geliştirilmesi ve yerel politika konuları içerisinde LGBTİ bireylerinin yer alması,

Gökkuşağı Şehirleri Ağı'nda temsil edilmek üzere belediye tarafından bir veya iki LGBTİ bireyinin atanması, bu temsilcilerin şehir ağı içerisinde yapılan yıllık toplantılara katılması ve ağ içerisindeki karşılıklı değişime katkı sağlayarak aktif olması,

Yıllık olarak yapılan değişimler ve LGBTİ bireylerine yönelik yapılan çalışmaları gösteren bir tablo oluşturulması ve yapılacak olan bu çalışmanın kamuya duyurulması için Gökkuşağı Şehirleri Ağı internet sitesinde yayınlanması maddelerini hayata geçirmekle yükümlüdür.



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık