solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi Çevre Yönetim Sertifikası Aldı!

Beşiktaş Belediyesi Çevre Yönetim Sertifikası Aldı!

Beşiktaş Belediyesi Çevre Yönetim Sertifikası Aldı!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Çevre dostu olma yolunda emin adımlarla yürüyen Beşiktaş Belediyesi, yapılan denetimler sonucunda ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sertifikasını almaya hak kazandı. TÜV NORD (TÜV Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.Ş.) yetkililerinin de katıldığı sertifika töreni, Beşiktaş Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirildi. TÜV NORD Genel Müdürü Rıza Başkan, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sertifikasını, Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç’a bizzat takdim etti. Törende konuşan Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüze çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Beşiktaş Belediyesi Çevrede Kaliteden Ödün Vermiyor!
Gelecek nesillere yaşanılabilir bir çevre bırakabilmek için 7/24 çalışan Beşiktaş Belediyesi, emeklerinin karşılığını almaya devam ediyor. Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Belgesine sahip olan belediyemiz çevre konusunda da kaliteden ödün vermeyerek, yapılan denetimlerden başarıyla geçti ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sertifikasını aldı.

Çevre yönetim sistemlerinin standardizasyonunu temin etmek üzere oluşturulan ISO 14001 standardı, çevresel yönetimin uzun vadeli ve sürekli gelişmesine önemli ölçüde katkıda bulunmaktadır. Yapılan denetimler sonucunda, ISO 14001 standardının asgari gereklerini yerine getirdiği tescillenen firmalar ve kurumlar sertifikalandırılır. Sertifika 3 yıl süre için geçerlidir. Bu süre içinde her yıl ara tetkik, bu süre sonunda ise sertifika yenileme tetkiki yapılır.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık