solyanreklam
sagreklam

Bereketin ve Sevginin sembolü AŞURE'

Muharrem Ayında her yıl vatandaşa Aşure ikramı yapan Bahçelievler Belediyesi, geleneği bu yıl da Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun da katıldığı etkinlikle sürdürdü. İlçenin değişik noktalarında, binlerce porsiyon Aşure vatandaşlara ikram edildi.

Bereketin ve Sevginin sembolü AŞURE'
  • 02 Ekim 2018, Salı 0:00

Muharrem Ayında her yıl vatandaşa Aşure ikramı yapan Bahçelievler Belediyesi, geleneği bu yıl da Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun da katıldığı etkinlikle sürdürdü. İlçenin değişik noktalarında, binlerce porsiyon Aşure vatandaşlara ikram edildi.

Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiği Aşure dağıtımına Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve mahalle muhtarları katıldı.

Aşure ikramları sırasıyla Yayla Ferit Selim Paşa Caddesi üzeri Yayla Camii karşısı, Fatih Caddesi üzerinde ve Mahmutbey Caddesin üzerinde gerçekleşti. Dağıtımı gerçekleştirilen aşureler vatandaşlara tamamen hijyenik kaplar içerisinde sunuldu…

Bilindiği gibi Hicri takvime göre Kurban Bayramı'ndan sonra gelen ay, "Aşure Ayı" olarak da anılır ve Aşure, Muharrem Ayı'nın 10. Gününden itibaren pişirilmeye başlanır.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık