solyanreklam
sagreklam

Beltaş Akademi Uzaktan Eğitim Portali Yayında!

Beltaş Akademi’de her Beşiktaşlıya göre bir eğitim var…

Beltaş Akademi Uzaktan Eğitim Portali Yayında!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Beltaş Akademi Uzaktan Eğitim Portali, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın eğitime verdiği değer ve öncelik doğrultusunda, Beşiktaş Belediyesi ve Beltaş A.Ş. iş birliği ile hayata geçirilen bir uzaktan eğitim portalidir.

Beltaş Akademi Yayında!

Beltaş Akademi’de her Beşiktaşlıya göre bir eğitim var…

Beltaş Akademi Uzaktan Eğitim Portali
; gençlere, anne babalara, mesleki yetkinliklerini zenginleştirmek isteyenlere, iş arayanlara, ev hanımlarına, esnafa, kiracılara, ev sahiplerine, kısacası kendini geliştirmek isteyen herkese göre tasarlanmış onlarca online eğitimden oluşmaktadır.

Beltaş Akademi, Beşiktaş Belediyesi’nin yenilikçi anlayışı ile internet çağında ihtiyaç duyulan eğitimleri, mekâna ve zamana bağlı kalmadan vatandaşlarımızla buluşturmayı, teknolojinin sunduğu imkânlardan faydalanarak Beşiktaş sakinlerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Uzaktan Eğitim; zamandan ve mekândan tamamen bağımsız bir şekilde öğrencinin mevcut bilgisayar teknolojilerini kullanarak; canlı, görüntülü ve sesli olarak işlenen derslere katılabildiği, istediği zaman bu dersleri tekrar izleyebileceği, günümüz şartlarına uygun olarak bilgisayar ortamında gerçekleşen yenilikçi bir eğitim sistemidir.

Kayıt ve Bilgi: 
www.beltasakademi.com

Beltaş Akademi’de yer alan online eğitimlerden faydalanabilmek için Beşiktaş ilçesinde ikamet etmek gerekmektedir. Beşiktaş’ta yaşayan tüm kentlilerimiz, www.beltasakademi.com adresinden dilediği eğitime katılabilir.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık