solyanreklam
sagreklam

Belediyenin kurslarıyla hayalleri gerçek oldu

Belediyenin eğitim kurslarına katılarak, üniversiteyi kazanan öğrencilerle kahvaltıda bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 'Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizin gibi beyinlere soluduğumuz hava kadar, içtiğimiz su kadar ihtiyacımız var' dedi.

Belediyenin kurslarıyla hayalleri gerçek oldu
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Belediyenin eğitim kurslarına katılarak, üniversiteyi kazanan öğrencilerle kahvaltıda bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizin gibi beyinlere soluduğumuz  hava kadar, içtiğimiz su kadar ihtiyacımız var” dedi.  

Maltepe Belediyesi Kütüphane, Kurslar ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Cumhuriyet Eğitim Merkezi’nin hazırlık kurslarına katılan 166 öğrenci, üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşmeye hak kazandı. Üniversiteye yerleşmede yüzde 90 oranında başarı sağlanırken, kazananlar arasında, İstanbul Askeri Tıp Akademisi, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi gibi bölümlülere yerleşerek, Türkiye derecesi yapan öğrenciler de bulunuyor. 

“SİZLER GELECEĞİMİZSİNİZ” 

Belediyenin kurslarına katılarak, üniversiteyi kazanan öğrencilerle kahvaltıda bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Her fırsatta öğrencilerimizle bir araya geliyor, sizlerin sorunlarını dinliyor, dertleşiyoruz. Yeri geliyor bizler de sizlerden çok şey öğreniyoruz. Bir ülke dünyada en çok eğitim kalitesiyle gündeme gelir. Ne yazık ki eğitimde sürekli bir geriye gidiş var. Bizler Cumhuriyet Eğitim Merkezi’nde sürekli sizlere destek olmak için çalışacağız. Eksiklerimiz, hatalarımız olabilir. Tüm bunları bizlerle paylaşırsanız hep birlikte üstesinden geliriz. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizin gibi beyinlere soluduğumuz  hava kadar, içtiğimiz su kadar ihtiyacımız var. Başarılarınız daim olsun” dedi. Kılıç’ın konuşmasının ardından söz alan öğrenciler de, “Hayallerimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan belediye başkanımız Ali Kılıç’a ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştular.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık