solyanreklam
sagreklam

Belediye çalışanlarına indirimli sağlık hizmeti

Çalışanlarının indirimden faydalanabilmesi için sağlıktan gıdaya, eğitimden spora farklı sektörlerdeki kurumlarla anlaşmalar yapan Nilüfer Belediyesi, son olarak Medicana Bursa Hastanesi ile indirim protokolü imzaladı. Halk Evi’nde gerçekleşen imza törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı ile Başhekim Dr. Neşe Tunalı katıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı’nın imza koyduğu protokolle, Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınları, ayaklı ve yatarak yapılan tedavi ve operasyonlardan doğuma, göz, kardiyoloji, diyetisyen, diş muayenelerinden check-up ve psikologa kadar birçok sağlık hizmetinde, yüzde 15 ile yüzde 65 arasında değişen indirimlerden faydalanabilecek.İş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, Dr. Necip Kozalı ve hastane çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Bozbey, çalışanların kaliteli hizmeti indirimli alabilmesi için yapılan anlaşmaların devam edeceğini de ifade etti.

Belediye çalışanlarına indirimli sağlık hizmeti
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 17:48
Nilüfer Belediyesi ile Medicana Bursa Hastanesi arasında indirim protokolü imzalandı. Belediye çalışanları ve birinci derece yakınları, yüzde 15 ile 65 arasında değişen indirimlerden faydalanabilecek.

Çalışanlarının indirimden faydalanabilmesi için sağlıktan gıdaya, eğitimden spora farklı sektörlerdeki kurumlarla anlaşmalar yapan Nilüfer Belediyesi, son olarak Medicana Bursa Hastanesi ile indirim protokolü imzaladı. Halk Evi’nde gerçekleşen imza törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı ile Başhekim Dr. Neşe Tunalı katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı’nın imza koyduğu protokolle, Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınları, ayaklı ve yatarak yapılan tedavi ve operasyonlardan doğuma, göz, kardiyoloji, diyetisyen, diş muayenelerinden check-up ve psikologa kadar birçok sağlık hizmetinde, yüzde 15 ile yüzde 65 arasında değişen indirimlerden faydalanabilecek.
İş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, Dr. Necip Kozalı ve hastane çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Bozbey, çalışanların kaliteli hizmeti indirimli alabilmesi için yapılan anlaşmaların devam edeceğini de ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık