Belediye Başkanımız Mehmet TEKE’ den Teşekkür

Gelenekten evrensele aziz Türk milletinin tüm değerlerinin yansıtıldığı güzel bir haftasonunu geride bıraktık. 52. Keles Kocayayla Kültür Şöleni’nde bizleri yalnız bırakmayan başta Keles Halk Eğitim Müdürlüğü’ne, yöre sanatçılarımız Sayın Ersan Özdemir, Cemil Menteşe, Ayşenur Türkeş Menteşe ve Cengiz Bütün’e, […]

Belediye Başkanımız Mehmet TEKE’ den Teşekkür
  • 24 Temmuz 2018, Salı 19:30

Gelenekten evrensele aziz Türk milletinin tüm değerlerinin yansıtıldığı güzel bir haftasonunu geride bıraktık. 52. Keles Kocayayla Kültür Şöleni’nde bizleri yalnız bırakmayan başta Keles Halk Eğitim Müdürlüğü’ne, yöre sanatçılarımız Sayın Ersan Özdemir, Cemil Menteşe, Ayşenur Türkeş Menteşe ve Cengiz Bütün’e, TRT sanatçısı Sayın Tuğba Ger’e, türküleri ile kulaklarımızın pasını silen Sayın Kubat’a, değerli devlet büyüklerimize, kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve yöre esnafımıza teşekkür ediyorum.