solyanreklam
sagreklam

BAYRAMLIKLAR MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN

BAYRAMLIKLAR MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN

BAYRAMLIKLAR MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN
  • 22 Haziran 2017, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 14 çocuğu Ramazan Bayramı öncesi giydirdi. Bayram öncesi ailelerin ve çocukların bayram sevincine ortak olan Mudanya Belediyesi, yardımlarına yıl boyunca devam ediyor.

Mudanya Belediyesi Zeytin Dalı ekibi tarafından ilçe geneli ve kırsal alanda yapılan tespitler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 14 çocuk Ramazan Bayramı öncesinde yeni kıyafetlerine kavuştu. Bursa’da bir alışveriş merkezine götürülen çocuklar bayramlık kıyafetlerini alarak, bayram sevincini yeni kıyafetleriyle yaşadılar. Ramazan Bayramı öncesinde ailelerin ve çocukların sevincine ortak olmak istediklerini söyleyen ve Ramazan ayı boyunca ilçe merkezi ve kırsal alanda hemşehrileriyle birlikte iftar yaptıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Ramazan ayı boyunca sofralarımızı paylaşarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdik. Belediye olarak Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindirmek ve bayram neşelerine ortak olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
HALK MARKET’TE YARDIMLAR SÜRÜYOR
Yalnızca Ramazan ayı ve bayramlarda değil, her gün ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı sürdürdüklerini söyleyen Türkyılmaz, “Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi’mizde bulunan Halk Market’te yıl boyunca giyim, erzak ve yakacak yardımlarımızı sürdürüyoruz” dedi. Halk Market aracılığı ile de tespit edilen ihtiyaç sahibi çocukların ve ailelerin bayramlıklarına kavuştuklarının altını çizen Türkyılmaz, “Yaptığımız yardımları kimseyi ifşa ve rencide etmeden gerçekleştirmeye çalışıyoruz.  Mudanya Belediyesi bugün olduğu gibi her gün ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık