BAYRAMDA EKONOMİ GERÇEKLERİNİ ANLATALIM

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Kurban Bayramı ziyaretlerinde genel olarak ülkenin içinde bulunduğu ekonomik mücadelenin konuşulacağını belirterek, "Bayramda bu savaşın arkasında yatan gizli gerçekliği konuşmamız lâzım" dedi....

BAYRAMDA EKONOMİ GERÇEKLERİNİ ANLATALIM
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 18:20

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Kurban Bayramı münasebetiyle Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin ve kaymakamlık personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde; Kaymakam Şahin ve Başkan Göksu'nun yanı sıra AK Parti Esenler İlçe Başkan Vekili Hatice Yılmaz, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de hazır bulundu. Kaymakamlık personeliyle bayramlaşan Başkan Göksu, hayırlı bir bayram geçirmelerini temenni ettiğini söyledi.

BELEDİYE'DE AMERİKAN MALI KULLANMAYACAĞIZ

Başkan Göksu, Esenler Belediyesi personeliyle de bir araya geldi. Kurban Bayramı ziyaretlerinde genel olarak ülkenin içinde bulunduğu ekonomik mücadelenin konuşulacağını söyleyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, millet olarak önemli bir imtihan silsilesinden geçtiğimizi belirterek, "15 Temmuz'da millete silah doğrultarak başaramadıklarını ekonomik darbeyle başarmaya çalışıyorlar. Bayramda bu savaşın arkasında yatan gizli gerçekliği konuşmamız lâzım. Millet olarak bu mücadelenin içinde var olmalıyız. Milli seferberlik yapmak hepimizin tarihi sorumluluğudur. Amerikan emperyalizmine ait hiçbir ürünü Esenler Belediyesi olarak kullanmayacağız. Milli idrakımızı bu millete anlatacağız" diye konuştu. Konuşmasının ardından Başkan Göksu ve yardımcıları, belediye personeli ile tek tek bayramlaşt