solyanreklam
sagreklam

Bayraktar, 'Takım Oyunu Oynamamız Gerekiyor'

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Afyon’da devam eden 2. etap kamp çalışmalarında açıklamalarda bulunan takım kaptanı Ufukhan Bayraktar, “ Sizden istenileni ...

Bayraktar, 'Takım Oyunu Oynamamız Gerekiyor'
  • 05 Ağustos 2018, Pazar 16:45

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Afyon’da devam eden 2. etap kamp çalışmalarında açıklamalarda bulunan takım kaptanı Ufukhan Bayraktar, “ Sizden istenileni yaparsanız hedefe ulaşırsınız. Takım oyunu oynamamız gerekiyor her zamanki gibi. Takımdan bağımsız hareket etmememiz gerekiyor. Geçen sene bizim şampiyon olmamızdaki en büyük etken buydu” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 2. etap kamp dönemi Afyon’da yoğun bir tempoda devam ediyor. Afyon kampında açıklamalarda bulunan takım kaptanı Ufukhan Bayraktar, geçtiğimiz sezon takım içinde oluşan birlik ve beraberlik ortamının bu yılda aynı şekilde devam ettiğini söyledi. Teknik Direktör Levent Devrim’in çok disiplinli bir hoca olduğunu söyleyen defansın tecrübeli ismi, “ Hocamızın bize verdiği talimat doğrultusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yani şampiyon olmak için bir takım neler yapmak istiyorsa onu yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Futbola 6 Yaşında Başladı, 18 Yaşında Trabzonspor’un A Takımına Yükseldi

Futbola 6 yaşında başladığını söyleyerek sözlerine başlayan Ufukhan Bayraktar, “ Trabzon’da genelde bütün çocuklar futbol meraklısıdır. Bende öyle çıktım bu yola. 6 yaşında Trabzon’da amatör küme takımlarından 24 Şubatspor’un alt yapısında başladım futbola. Doğup büyüdüğüm mahallede bir abim vardı. Benim yeteneklerimin farkındaydı. Babamda futbolcu olmamı çok istiyor ve bana büyük destek veriyordu. Bende futbol oynamayı çok istiyordum. İleride futbolcu olacağımı ve böyle bir yeteneğim olduğunu hissediyordum. Çok şükür mahcupta olmadım, bana güvenenleri mahcupta etmedim. 15 yaşına kadar 24 Şubatspor’da amatör olarak forma giydim. 15 yaşında Trabzonspor’a transfer oldum. 18 yaşında Trabzonspor’da A takıma yükseldim ve 22 yaşına kadar Trabzonspor’un A takımında süper ligde forma giydim” diye konuştu.

“Bir Anda Kendimi Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Buldum”

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 1,5 yılı geride bıraktığını dile getiren kaptan Ufukhan Bayraktar, “ Manisa Büyükşehir Belediyespor’a gelmeden önce 2. Lig B kategorisi takımlarından Konya Selçukspor’un formasını giyiyordum. Başka bir takıma transferim söz konusuydu. Başka bir takıma gidiyorken yoldan çevrildim. Bülent Ataman, daha önceden hem takım arkadaşım hem de abimdi. Trabzonspor’dan kendisini tanırım. O, beni aradı. Gelmemi istedi. Şartlarını zaten biliyorduk Manisa Büyükşehir Belediyespor’un. İyi de bir kulüp olduğunu biliyordum. Şehri ve insanlarını da zaten yakından biliyordum. O yüzden gelmek istedim ve geldim. Geldiğim içinde huzurluyum ve mutluyum” dedi.

“Şampiyonluğun Huzuru Bize Yeter”

Geçtiğimiz sezon yaşadıkları şampiyonluğu da anlatan Ufukhan Bayraktar, “ İnsan bazı şeyleri hisseder. Geçtiğimiz sezon başında da bizde hissettik zaten şampiyonluğu. Çok güzel bir arkadaşlık vardı. Çok güzel bir dostluk kurduk. Burada kalan arkadaşlarımız zaten tanıdığımız arkadaşlarımızdı, iyi insanlardı. Gelen arkadaşlarımızda karakteri düzgün arkadaşlarımızdı. Beraber bir yola çıktık. Oynayanda oynamayanda herkes geçtiğimiz sezon çok mutluydu. Çünkü en azından huzurumuz vardı. Bize sahip çıktılar. Hem hoca olsun, hem yönetim olsun. Kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün her zaman yanımızdaydı. Onları mahcup etmemek için elimizden gelini yaptık neticesinde ligin bitimine 5 hafta şampiyon olduk. Onun huzuru bize yeter zaten” ifadelerini kullandı.

“Bu Sezona da Geçtiğimiz Sezonki Gibi Başladık”

2017-2018 futbol sezonuna olduğu gibi bu sezona da aynı şekilde başladıklarını söyleyen Ufukhan Bayraktar, “ Levent hocamız zaten taviz vermeyen, çok disiplinli bir hoca. Gelen futbolcular zaten bu ligleri bilen oyuncular, çalışmayı seven oyuncular. Bizde öyle, bizde çalışıyoruz. Zor bir kamp dönemi yaşıyoruz. İlk etabı çok şükür sakatlık yaşamadan bitirdik. Şimdi hazırlık maçları serisi başlayacak. Biz her zaman olduğu gibi elimizden geleni yapacağız yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte. Bu yola baş koyduk. Bu yolu en iyi şekilde tamamlayıp hedefe ulaşmak istiyoruz” dedi.

“Biz Oynadığımız Maçlardan Zevk Alıyorduk”

Futbolun basit bir oyun olduğunu söyleyerek sözlerine son noktayı koyan kaptan Ufukhan Bayraktar, “ Futbol basit bir oyundur. 3. Lig, 2. Lig, Süper Lig hiç fark etmez. Sizden istenileni zaten yaparsanız hedefe ulaşırsınız. Takım oyunu oynamamız gerekiyor her zaman ki gibi. Takımdan bağımsız hareket etmememiz gerekiyor. Geçen sene bizim şampiyon olmamızda ki en büyük etken buydu. Çünkü biz hep beraber hareket ediyorduk. Biz oynadığımız maçlardan zevk alıyorduk. Hata antrenmanlardan zevk alıyorduk. Yani neşeli günlerimiz çok oluyordu. Üzüldüğümüz zamanlarda oldu ama çok fazla üzülmedik. Bu senede inşallah aynı başarıları yaşayacağız. Hocamızın bize verdiği talimatlar doğrultusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yani şampiyon olmak için bir takım neler yapmak istiyorsa onu yapacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık