solyanreklam
sagreklam

Başkonsoloslar ile Toplantı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 60 ülkenin İstanbul başkonsolosları ve fahr...

Başkonsoloslar ile Toplantı!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla 3’üncüsü düzenlenen “Başkonsoloslar Toplantısı” Ortaköy’deki Four Seasons Otel’de gerçekleşti. Toplantıya; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve 60 ülkenin İstanbul başkonsolosları ve fahri konsolosları katıldı. Kahvaltı ile başlayan toplantıda Beşiktaş’ın yanı sıra; ikili ilişkiler, terör, ülke gündemi gibi konulara da yer verildi.

Konuşmasında artan terör olaylarına değinen Başkan Hazinedar, “Türkiye’nin yaşadığı terör olaylarına karşı sizlerin tepki vermesi ve Türkiye’nin yanında durmanız çok önemli. 10 Aralık’ta stadımızda daha sonra da Reina’da meydana gelen saldırılar sonrası verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum” dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başkonsoloslara son dönemde artan terör olaylarını anlatırken dünyaya da barış ve birlik mesajları yolladı. Başkan aynı zamanda, “Terör sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın sorunu. Türkiye’nin bir terör ülkesi olmadığını anlatın” çağrısında bulundu.

Başkan Hazinedar, “İlk Hanuka’yı ve Noel’i halkımızla birlikte sokakta kutladık. Şeb-i Arus’u Hristiyan kardeşlerimiz ve semavi din temsilcilerimiz ile birlikte kutladık. Beşiktaş, hem Türkiye’ye hem Müslüman alemine örnek olarak özgürlükçü aktif saygı siyasetinin temsilidir. Sizlere verdiğiniz bu manevi destek için çok teşekkür ediyorum ve bütün konsoloslarıma saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerine son verdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık