Başkanı Atilla Diyarbekirspor ile Gölcükspor maçını izledi

• 03 Eylül 2018, Pazartesi 16:18

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, TFF 3. Lig 3. Grup’ta Seyrantepe Spor Kompleksi Stadında oynanan Diyarbekirspor ile Gölcükspor maçını izledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor ve Gölcükspor maçını izledi. Başkan Atilla’ya Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve takımların yöneticileri eşlik etti. Seyrantepe Spor Kompleksi Stadında binlerce taraftarın izlediği maçta Diyarbekirspor Gölcükspor’u 2-1 yenerek 3 puan aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından maç başladı. Maç boyunca taraftarların tezahüratıyla üstün oynayan Diyarbekirspor, maçın ilk yarısını Aykut Çift’in attığı 2 golle üstün tamamladı. Maçın ikinci yarısında da üstün oynayan Diyarbekirspor konuk takım oyuncusu Oğuzhan Ceylan’ın attığı golle 2-1 maçı tamamlayarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maç sonrası Başkan Atilla ve beraberindekiler, Diyarbekirspor yönetimini ve futbolcuları tebrik etti.