Başkan V. Tahir Doğaç Personel ile Bayramlaştı!

Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, belediye personelinin Ramazan Bayramını kutla...

Başkan V. Tahir Doğaç Personel ile Bayramlaştı!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, arife günü belediye personeliyle bir araya gelerek Ramazan bayramlarını kutladı.

Başkan Vekili Tahir Doğaç, bayram ziyaretlerine dış birimlerden başladı. Önce Park ve Bahçeler işçileriyle Ortaköy fidanlığında bir araya gelen Doğaç, Destek Hizmetleri Müdürlüğü garajında şoförlerle bayramlaştı.

Ardından Fen İşleri ve Temizlik İşleri garajlarını ziyaret eden Başkan Vekili Tahir Doğaç, son olarak Levent Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Tüm personel ile tokalaşarak bayramlarını kutlayan Doğaç, “Hepinize ailenizle ve sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu, huzurlu bir bayram diliyorum. Nice bayramlara” dedi. Bayramlaşma töreni, personel ile çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.