solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’IN ANTALYA MESAİSİ SÜRÜYOR

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’IN ANTALYA MESAİSİ SÜRÜYOR

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’IN ANTALYA MESAİSİ SÜRÜYOR
  • 25 Ekim 2014, Cumartesi 0:00

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’IN ANTALYA MESAİSİ SÜRÜYOR

Marmara belediyeler Birliği’nin 2014 yılı meclis olağan toplantısı nedeniyle Antalya’da bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,  toplantının sonunda ilçe belediyelerini ziyaret etti. Konyaaltı ve Döşemealtı Belediyelerini ziyaret eden Başkan Türkyılmaz’ın mesaisi Muratpaşa Belediyesi ile devam etti.

TÜRKYILMAZ’DAN MURATPAŞA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Birlik toplantısının ardından Antalya’da yerel yönetimleri ziyaret eden Türkyılmaz’ın son durağı Muratpaşa Belediyesi oldu. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret eden Türkyılmaz’ın gündeminde yerel yönetimlerin nasıl güçlendirilebileceği vardı. Yerel yönetimlerin etkinliklerinin artığına dikkat çeken Türkyılmaz, bunun uluslararası boyutlara da taşındığını söyledi. Kentler arasında işbirliğinin önemine vurgu yapan Türkyılmaz, Mudanya’nın vizyonuna ilişkin Uysal’a bilgi verdi.

UYSAL’I MUDANYA’YA DAVET ETTİ

Başkan Uysal’ı Mudanya’ya davet eden Türkyılmaz, yerel demokrasiyi güçlendirmenin, halkın yönetime katılım hakkını savunmanın en önemli amaçları olduğunu söyledi. Türkyılmaz ile yerel yönetimlere ilişkin koyu bir sohbet gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Uysal ise Türkyılmaz’ın davetini en kısa sürede değerlendireceklerini söyledi. İki başkan ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık