BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN OKULLARA ATATÜRK KÖŞESİ ARMAĞANI!

• 10 Kasım 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, söz verdiği hizmetleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını vurguladı. Başkan Türkyılmaz, Mütareke, Hasköy ve 12 Eylül İlkokullarında yaptırdığı “Atatürk Köşesi”nin açılışını gerçekleştirdi.

Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, seçim döneminde söz verdiği projeleri tek tek yerine getirdiğini, bu kapsamda Mudanya’daki okullara Atatürk Köşesi yaptırılması projesini de hayata geçirdiğini ifade etti. Başkan Hayri Türkyılmaz, Mütareke, Hasköy ve 12 Eylül İlkokulları’nda, yaptırdığı “Atatürk Köşesi” açılış törenlerine katıldı. Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin alkışları arasında tüm okullardaki açılışlara katılan Başkan Hayri Türkyılmaz, özellikle öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılandı. Başkan Türkyılmaz ile fotoğraf çektiren öğrenciler, okullarına Atatürk Köşesi yaptıran Başkan Hayri Türkyılmaz’a teşekkürlerini, çiçeklerle ve alkışlarla dile getirdiler. Açılışta konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,  “Tam 77 yıl önce bedenen arımızdan, her zaman ancak yüreklerimizde yaşayan Ulu Önderimiz Mutafa Kemalimizin söylediği gibi ‘Küçük hanımlar, küçük beyler; Sizin hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz’. Bugün çok anlamlı bir gün, asla unutmayacağımız, yüreklerimizin şekillendiği, Cumhuriyetimizin ilelebet yaşatılması için daha da güç alacağımız bir gün. Bugün ne kadar acıysa, o acıyı yaşatan O büyük insana sözümüz olsun; Nefes aldığımız sürece Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır. Bu ülke için şehit olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. ATAMIZIN söylediği gibi; ‘Bir tek şeye ihtiyacımız var çalışkan olmak’. Biz Atatürkçüyüz, biz Cumhuriyetçiyiz, biz Laikiz, biz Anti Emperyalistiz, biz tam Bağımsız bir Türkiye’den yanayız, biz Özgürlükçüyüz, biz İnsan Hakları Savunucusuyuz, biz haramilerin hırsızların ve vurguncuların düşmanıyız, biz Türkiye’yiz” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Hayri Türkyılmaz, Mütareke, Hasköy ve 12 Eylül İlkokullarında, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla, Atatürk Köşesi’nin açılış kurdelesini kesti.