solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “SEVGİYLE ÇALIŞTIK BAŞARDIK”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “SEVGİYLE ÇALIŞTIK BAŞARDIK”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “SEVGİYLE ÇALIŞTIK BAŞARDIK”
  • 01 Ekim 2016, Cumartesi 0:00

Mudanya Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında örnek gösterilen projeleri arasında yer alan Zeytin Dalı Projesi, Marmara Belediye Birliği’nin düzenlediği “Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri”nde Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler kategorisinde ödül kazandı. Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz ödülünü, Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin elinden aldı.

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen ve Türkiye´nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen ve Marmara Bölgesi’nin en iyi projelerinin seçildiği “Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri” düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen ödül töreninde Mudanya Belediyesi Zeytin Dalı Projesi, “Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler” kategorisinde ödüle layık görüldü. Düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, belediye meclis üyeleri Erdal Aktuğ, Servet Usta ve Ali Polat’ın yanı sıra meleklerim sıfatıyla nitelendirdiği Zeytin Dalı ekibiyle birlikte katıldı. Başkan Türkyılmaz, ödülünü Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin elinden aldı.
“ALDIĞIMIZ ÖDÜL BİZİ TEŞVİK EDECEK”
“Kimse kimsesiz kalmayacak, hiçbir çocuk yatağına aç girmeyecek” anlayışıyla başlattıkları projenin kısa zamanda olumlu tepkiler aldığını belirten Başkan Türkyılmaz, “Ne kadar doğru bir hizmet yaptığımızı aldığımız ödülle bir kez daha anladık. Aldığımız bu ödül bizleri daha da teşvik edecek ve daha güzel hizmetleri hayata geçireceğiz” dedi. Alınan ödülde emeği geçen personeline de teşekkür eden Türkyılmaz, “Sevgiyle çalıştık başardık. Guruluyuz. Aldığımız bu ödül diğer çalışmalarımızda ve projelerimizde bize yol gösterici bir unsur olacaktır” ifadelerini kullandı.
  “Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri’nde bu yıl Afet Yönetimi, İmar Şehircilik ve Estetik, Kurumsal Yönetim ve Gelişim, Kültür ve Sanat, Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri, Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri, Ar-Ge ve İnovasyon gibi kategorilerde ödüller verildi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık