solyanreklam
sagreklam

Başkan Türkyılmaz : projemiz hazır,Büyükşehir'i bekliyoruz

Mudanyalıların ilçe genelindeki trafik sorunuyla ilgili şikayetlerini dinleyen Başkan Hayri Türkyılmaz, sorunun çözümüne yönelik daha önce Büyükşehir Belediyesi’ne proje sunduklarını belirterek, “UKOME onaylarsa bu sorunu en kısa sürede çözeriz” dedi.

Başkan Türkyılmaz : projemiz hazır,Büyükşehir'i bekliyoruz
  • 20 Şubat 2018, Salı 14:50

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, esnaf ve vatandaşlara yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Mudanyalıların ilçe genelindeki trafik sorunuyla ilgili şikayetlerini dinleyen Başkan Hayri Türkyılmaz, sorunun çözümüne yönelik daha önce Büyükşehir Belediyesi’ne proje sunduklarını belirterek, “UKOME onaylarsa bu sorunu en kısa sürede çözeriz” dedi. 

Göreve geldiği günden itibaren kenti halkla birlikte yönetme düşüncesini öncelikli hizmet politikası olarak hayata geçiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyalılarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yerel yönetim anlayışlarının temelinde ortak aklın olduğunu vurgulayan Başkan Hayri Türkyılmaz’ın yeni durağı Ömerbey Mahallesi oldu. 7’den 70’e herkesle sohbet eden Başkan Hayri Türkyılmaz, vatandaşların ilçe genelindeki trafik sorunu ile ilgili şikayetlerine “Mudanya'nın trafik sonunu çözmek için proje hazırladık. Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne (UKOME) bu projeyi sunduk ve hala cevap bekliyoruz” yanıtını verdi.  Mahalle sakinleri ve esnaf tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Türkyılmaz, “Sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Bu nedenle düzenli olarak sizlerle bir araya geliyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Sizlerin de içinde yer aldığı bir yönetim anlayışının başarıya ulaşacağına inanan biri olarak, ziyaretlerimizi bundan sonra da planlı bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık