BAŞKAN TÜRKYILMAZ: ÖĞRETMENLERİMİZ BAŞ TACIMIZ!

BAŞKAN TÜRKYILMAZ:  ÖĞRETMENLERİMİZ BAŞ TACIMIZ!
  • 24 Kasım 2015, Salı 0:00

24 Kasım Öğretmenler Günü, Mudanya’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, kutlama etkinlikleri Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde devam etti. Etkinliğin ardından Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Emine Örnek Koleji, M.Zeki Yazıcı İlk ve orta okulu ile Hatice İsmail Hakkı Kayan İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, çiçek ve kalem hediye etti. Başkan Türkyılmaz, “Başta, Başöğretmen Atatürk’ümüz olmak üzere, ebediyete intikal etmiş, tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Aydınlık Türkiye’nin yarınlara taşınmasında emeği geçen öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Geleceğimizin garantisi olan yavrularımıza en iyi eğitimi vererek, onları Cumhuriyet değerlerimize, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan nesiller olarak yetiştireceklerine hiç kuşkum yok. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, onlara sağlıklı ve uzun yaşamlar diliyorum” dedi. Öğretmenler de, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın, bu nazik ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.