solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI!

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI!

BAŞKAN TÜRKYILMAZ,  ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI!
  • 25 Kasım 2016, Cuma 0:00

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki okulları ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çeşitli hediyelerle öğretmenlerin gününü kutladı. 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçede görev yapan öğretmenleri unutmadı. Özel ve devlet okullarında görev yapan öğretmenleri Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy ile birlikte ziyaret eden Türkyılmaz, öğretmenlere Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk, Atatürklü Türk Bayrağı ve karanfil hediye etti. Ziyaret ettiği okullarda ilgiyle karşılanan Türkyılmaz, hediyelerinden dolayı da büyük beğeni topladı.
“ÖĞRETMENLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ”
Aydınlık Türkiye’nin yarınlara taşınmasında büyük emekleri olan öğretmenlerin gününü kutlayan Türkyılmaz, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza en iyi eğitimi vererek, onları Cumhuriyet değerlerimize, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan nesiller olarak yetiştireceklerine hiç kuşkum yok. Tüm öğretmenlerimizi çok seviyor ve günlerini kutluyorum” dedi. Türkyılmaz’ın, ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden öğretmenler ise, kendilerine verilen hediyeleri büyük beğeni ile karşıladılar.   

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık