Başkan Türkyılmaz, öğrencilere yerel yönetimleri anlattı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mavi Dünya Koleji 4. sınıf öğrencilerine yerel yönetimleri anlattı.

Başkan Türkyılmaz, öğrencilere yerel yönetimleri anlattı
  • 27 Nisan 2018, Cuma 9:06

Mavi Dünya Koleji öğrencileri, "Yerel Yönetimler" dersini Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın makamında işledi. Öğrenciler, yerel yönetimler konusunda merak ettikleri konularda Başkan Türkyılmaz’a sorular yöneltti.Başkan Türkyılmaz da örnekler vererek yerel yöneticilerin görev ve sorumluluklarını öğrencilere aktardı. Öğrenciler, Başkan Türkyılmaz’ın çocuklar için yapmayı düşündüğü projeleri sordu. Başkan Türkyılmaz ise, 50’ye yakın çocuk parkının yenileme ve yapımını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Sizlerin zamanını daha mutlu geçirebilmesi için oyun alanları ve parklarımızın sayılarını artıracağız. Bizim amacımız, gözlerinizin ışıl ışıl gülmesidir. Her birinizin mutlu olmasıdır” dedi. Öğrenciler, Başkan Türkyılmaz’a, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 79. ölüm yıldönümünde yazdıkları mektuplardan hazırlanan kitabın yanı sıra geçtiğimiz hafta gerçekleşen Anıtkabir gezisi için teşekkür etti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, öğrencilere başarılar diledi.