BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “MUCİZE GERÇEKLEŞTİRDİK!”

• 17 Ekim 2015, Cumartesi 0:00

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin ilk maçı öncesi Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı ile motivasyon kahvaltısında bir araya gelen Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, genç basketbolculara önerilerde bulunarak, “Göreve geldiğimiz 18 ayda yaptığımız hizmetlerle Mudanya’da her açıdan mucize gerçekleştirdik. Sizlerin de, bugün oynayacağınız maçta, inanarak ve takım ruhu ile başarılı sonuç elde edeceğinize inanıyorum” dedi. Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Eşi Gülbahar Türkyılmaz, Belediye Meclis Üyesi Servet Usta, Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı Menajeri Arzu Gürsel, Yıldıztepe Kafe’de, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin ilk maçı öncesi Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı ile, motivasyon kahvaltısında bir araya geldi. Ligin ilk maçında, genç basketbolculara moral dolu konuşma yapan Başkan Hayri Türkyılmaz, inanarak ve takım ruhu ile başarılı sonuçlar elde edileceğine inandığını vurguladı. Başkan Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı’nın bugün saat 15.00’de Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda Yalova Vip Spor Kulübü ile oynayacağı maçtan başarıyla çıkacaklarına inandığını ifade etti. Mudanya’da futbolun haricinde, özellikle kadınlarda sporun daha da gelişmesi açısından belediye olarak her türlü desteği verdiklerini ve bu desteklerinin devam edeceğini vurgulayarak, “Göreve geldiğimiz günden bu güne, Mudanyalı hemşehrilerimize her türlü hizmeti verebilmek amacıyla elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çok kısıtlı imkanlara rağmen, göreve geldiğimiz 18 ay içerisinde Mudanya’da her açıdan mucize gerçekleştirdik. Mudanya kabuk değiştiriyor, anlayış değiştiriyor. Halkın belediyesi olan Mudanya’da, halka açık, gizlisi saklısı olmayan, temiz, dürüst ve ahlaklı bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. Daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu. Genç basketbolculara, bugün oynayacakları maç öncesi moral de veren Başkan Hayri Türkyılmaz, “Belediye olarak inanarak, doğru, dürüst ve ahlaklı bir yönetim anlayışı sergileyerek her geçen gün başarımıza başarı katıyoruz. Sizler de, inanarak ve takım çalışması ile başarırsınız. Zaman zaman sıkıntı yaşayabilirsiniz, ancak ben değil, biz anlayışıyla ve takım çalışmasıyla, inanarak başarırsınız ve oynadığınız kulübü de en iyi şekilde temsil edersiniz. Bu ruhla ve bu anlayışla başarı da gelir. Bunu başaracağınıza inanıyorum. Bugün oynayacağınız ligin ilk maçında hepinize başarılar diliyorum” dedi.