solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, MECLİSİ MÜTAREKE ETKİNLİKLERİNE DAVET ETTİ

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, MECLİSİ MÜTAREKE ETKİNLİKLERİNE DAVET ETTİ

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, MECLİSİ MÜTAREKE ETKİNLİKLERİNE DAVET ETTİ
  • 08 Ekim 2016, Cumartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı 1’inci oturumu CHP’den 12, AKP’den 7 MHP’den 1 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.  Meclis toplantısında Mütareke vurgusu yapan başkan Türkyılmaz, tüm meclis üyelerini etkinliklere katılmaya davet etti.

Mudanya Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi.  Şehit Feyyaz İlhan’ın mezarıyla ilgili düzenleme çalışmalarının yapılması için araştırmaların devam ettiğini söyleyen Türkyılmaz, ailesi talebi üzerine İlhan’ın isminin verildiği parkında yenileneceğini sözlerine ekledi. Mütareke etkinlikleri kapsamında düzenledikleri etkinlikler hakkında bilgiler aktaran Türkyılmaz, “Laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ne sıkı sıkı sarılıp, demokrasimizin yaşatılması adına hepimize düşen görevler var. Bu görevleri yerine getirmek için gösterdiğimiz çabalar sürecek” dedi.  Tüm meclis üyelerini parti ayrımı yapmaksızın etkinliklere katılmaya davet eden Türkyılmaz,  Mütareke’nin önemine de vurgu yaptı.
HALİS DEMİR’İN ADI YAŞATILACAK
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın belediyelere verdiği destek doğrultusunda bir adet çöp kamyonunun teslim alınması oy birliği ile kabul edilirken,  15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen Kd .Ast. Ömer Halis Demir’in isminin Mudanya’da bir caddeye verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Karara göre Halitpaşa Mahallesi Samanyolu Caddesi ismi,  Şehit Kd. Ast. Ömer Halis Demir Caddesi olarak değiştirildi.
TÜRKYILMAZ, “KARARNAMEYE UYMAK ZORUNDAYIZ”
Meclis toplantısı sonrasında gündem dışı konuşan ve 15 Temmuz darbe soruşturmaları hakkında bilgiler veren Başkan Türkyılmaz, iki belediye personelinin bu kapsamda görevden uzaklaştırıldığını söyledi. Belediyeye ait taşınmazlarda bulunan iki kiracının tahliye edildiğini de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, Güldoğan Kafe’nin de sözleşmesinin fesih edildiğini açıkladı. Olağanüstü Hal Valiliği’nin kararı doğrultusunda söz konusu işletmeye tahliye yazısının gönderildiğini ve gerekli işlemlerin yapıldığını vurgulayan Türkyılmaz, “Kimse bu konuları başka taraflara çekip, farklı şekilde yorumlamasın. 667 sayılı kararnameye uymak zorundayız. Bu konularla ilgili hukuki konular inceleniyor” ifadelerini kullandı

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık