BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR!”

• 09 Ekim 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’daki muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, “30 yılda yapılmayanı 1,5 yılda fazlasıyla yaptık. Daha yapacak çok işimiz var. Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi her mahalleye halı saha projemizi de gerçekleştiriyoruz” dedi. Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Yıldıztepe Kafe’de gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantıda Mudanya’daki muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya CHP Bursa Milletvekili Adayı Semih Özdemir, Mudanya Belediye Meclis üyeleri Akın Poroy, Servet Usta, Ali Polat, Hüseyin Esen, Metin Uyanık ve Erdal Aktuğ, Mudanya Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Tamaç ve çok sayıda muhtarımız katıldı. Dünya Barış Şehri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, göreve geldiği günden bu güne mahallelerin ve ilçenin sorunlarını çözmek amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayarak, “30 yılda yapılmayanı 1,5 yılda fazlasıyla yaptık. Bu güne kadar, belediyeden hiç hizmet almayan köylerimiz vardı, artık tüm mahallelerimiz belediyemizden her hizmeti alıyor. Çocuk oyun parkından spor aletlerine, parke ve asfalt çalışmasından mahalle meydanlarının deterjanlı sularla yıkanmasına kadar her türlü hizmeti mahallelerimize götürmenin mutluluğunu yaşıyorum. Seçim döneminde söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçirmenin gururunu yaşıyorum. Yine seçim döneminde söz verdiğim projelerden biri olan, her mahalleye halı saha projemizi de hayata geçiriyoruz. Daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, Türkiye’de bir benzeri daha olmayan Zeytindalı Projesi ile, Mudanya’daki en uzak mahalleden başlanarak, 47 mahallenin tüm genel temizliğini büyük bir titizlikle gerçekleştirildiğini belirterek, “Cami içi ve avlusu, şadırvan, tuvalet, lavabo, cenaze işlemlerinin yapıldığı yerler, mahalle kahveleri, sokaklar, muhtarlık binaları, misafirhaneler, mahalle meydanlarının tazyikli suyla yıkanması, çocuk parkları, türbeler ve mesire alanları dahil mahalleri tek tek gezen Zeytindalı ekibimiz, buradaki tüm temizlik ve düzenlemeleri büyük bir titizlik ve özveriyle gerçekleştirdi. Ayrıca Mudanya’daki tüm okullara birer temizlik görevlisi vererek, yavrularımızın daha temiz ve hijyenik ortamda eğitim görmelerini sağlamış olduk” dedi. Mahalle muhtarları da, Başkan Hayri Türkyılmaz’a teşekkür ederken, mahallelerine yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından da takdir edildiğini ifade ettiler.