BAŞKAN TÜRKYILMAZ: ÇİFTÇİ MALLARI’NIN SORUNLARI PROJE DEMOKRASİSİ İLE ÇÖZÜLECEK!

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: ÇİFTÇİ MALLARI’NIN SORUNLARI  PROJE DEMOKRASİSİ İLE ÇÖZÜLECEK!
  • 06 Kasım 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, seçim döneminde söz verdiği gibi “Proje Demokrasi” uyguladıklarını, Mudanya Çiftçi Malları Koruma Derneği sorunlarının çözümü için oluşturulan yürütme kurulunun aldığı kararın uygulanacağını ifade etti. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın başkanlığında, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Mudanya Çiftçi Malları Koruma Derneği sorunlarının masaya yatırıldığı  toplantıya, Mudanya Belediyesi CHP Meclis Üyesi  Akın Poroy, Mudanya Ziraat Odası, Mudanya Muhtarlar Derneği, Mudanya Çiftçi Malları Koruma Derneği ve muhtarlar katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanya Çiftçi Malları Koruma Derneği’nin yönetim ve mali sorunlarının çözümü için dernek üyelerinin katılımı ile proje demokrasisi uygulanacağını belirterek, “Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi, sorunları tarafların katılımı ile Proje Demokrasisi ile çözüyoruz. Çiftçi Malları Koruma Derneği’nde yaşanan yönetim ve mali sorunların masaya yatırılması amacıyla, Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği ve muhtarların katılımı ile 5 kişiden oluşan bir yürütme kurulu oluşturuldu. Bu kurul, tarafların da görüşlerini alarak sorunları çözüme kavuşturmuş olacak. Bu konuda belediye olarak bizler de üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diye konuştu. Başkan Hayri Türkyılmaz, söz konusu kurulun aldığı kararı, önümüzdeki ay yapılacak olan Mudanya Belediye Meclisi’ne getirileceği sözünü de verdiklerini ifade etti.