solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “BU HIZLA BU İŞ ON YILDA BİTMEZ”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “BU HIZLA BU İŞ ON YILDA BİTMEZ”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “BU HIZLA BU İŞ ON YILDA BİTMEZ”
  • 22 Aralık 2016, Perşembe 0:00

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’da bir türlü bitiremediği sahil düzenleme projesinin bu yaz sonuna kadar da bitirilemeyeceğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, mağduriyetin devam ettiğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı yılan hikayesine dönen ve 2,5 yıldır devam eden Mudanya Sahil Projesi’nin bu yaz sonuna kadar bitirilemeyeceğini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çalışmaların bu hızla çok on yılda bitmeyeceğini ileri sürdü. Kamunun ve sahil esnafının mağduriyetinin nasıl giderileceğinin hala muamma olduğunu dile getiren Türkyılmaz, yetkililerin verdiği sözlerin ve bitiş tarihlerinin havada kaldığını da sözlerine ekledi. Fore kazık çakım işlemlerinin de yarıda kaldığını ve devam edilmediğini söyleyen Türkyılmaz, “Mudanya halkı gibi bizlerde bu çalışmaların bir an önce bitirilmesini istiyoruz. Bu yaz sezonu sonuna kadar bitmeyecek gibi görünen çalışmalar sonucunda özellikle sahilde ki esnafımız yine mağdur durumda olacaktır” dedi.
“ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”
Projenin tamamlanması ve bir an önce kullanıma açılması açısından Mudanya Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Türkyılmaz, “Mudanya’ya ve Mudanyalılara ceza haline dönüşen bu projenin bir an önce bitirilmesi için elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi. Birçok kez çağrı yapmalarına rağmen hiçbir şekilde cevap alamadıklarını ve yetkililerin sessiz kaldığını sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Çalışmaların sürekli takipçisi olacağız. 2017 yazının da bu seneki gibi tatsız geçmemesi için çalışmaların bir an önce Mudanyalılar olarak bitirilmesini istiyoruz” diye konuştu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık