solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN SARGIN HASTALARLA TEK TEK İLGİLENDİ

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznik Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. İznik Devlet Hastanesi’nin çeşitli polikliniklerinde yatan 75 hastayı tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Sargın tüm hastalar ve yakınlarının da talep ve isteklerini dinledi.Anında halledilebilecek taleplere yerinde çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Osman Sargın’a ziyaretinde Eşi Hacer Sargın’ın yanı […] The post BAŞKAN SARGIN HASTALARLA TEK TEK İLGİLENDİ appeared first on İznik Belediyesi.

BAŞKAN SARGIN HASTALARLA TEK TEK İLGİLENDİ
  • 21 Eylül 2018, Cuma 16:45

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznik Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

İznik Devlet Hastanesi’nin çeşitli polikliniklerinde yatan 75 hastayı tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Sargın tüm hastalar ve yakınlarının da talep ve isteklerini dinledi.Anında halledilebilecek taleplere yerinde çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Osman Sargın’a ziyaretinde Eşi Hacer Sargın’ın yanı sıra Başhekim Dilek Doğan Baş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Benli ve İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer Yalavuz ile ilgili polikliniklerin doktorları da eşlik etti. Başkan Sargın doktorlardan hastaların son durumları hakkında da bilgi aldı.

SARGIN “GÖREVİMİZ VATANDAŞIMIZIN DERDİYLE DERTLENMEK”

Ziyarette konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Her fırsatta, her ortamda hemşerilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz. Bugün de İznik Devlet Hastanesinde yatan tüm hastalarımızı ilgili arkadaşlarımız ile tek tek ziyaret ettik. Bizler Belediye Başkanı olarak bir görevimizde vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmektir. Bu sebeple vatandaşımıza ayırmadığımız, onların dertleriyle dertlenmediğimiz tek bir günümüz dahi geçmiyor.Temel görevlerimizin yanında her günümüzü vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinlemeye, onlar ile bir bardak sıcak çay eşliğinde sohbet etmeye ayırıyoruz. Hemşeri hukukunun güçlenmesi için çabalıyoruz. İyi günlerinde kötü günlerinde hep onlarla beraber oluyoruz. Bugün de belirli periyotlarda gerçekleştirdiğimiz hasta ziyaretlerimizin bir yenisini daha devlet hastanemize gerçekleştirdik. Hastanemizde yatan 65 hastanın tamını ve refakatçilerini ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizlerden istedikleri talep ve isteklere yerinde çözümler üretmeye çalıştık. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin” dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın ziyaret sonrasında Başhekim Dilek Doğan Baş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Benli ve İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer Yalavuz ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık