solyanreklam
sagreklam

Başkan Özdemir’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özdemir’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
  • 05 Aralık 2017, Salı 13:58

 Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


 Başkan Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

 "Atatürk, İstiklal Savaşı’nda bizi zafere taşıyan eşi bulunmaz bir komutan, dehası ile kendisine hayran bırakan bir devlet adamı, insanlık tarihine damga vurmuş istisna şahsiyetlerden birisi olmasının yanı sıra çok iyi bir de ekonomistti. Milletini refaha kavuşturmak isteyen, bunun için gerekli reformları ve devrimleri hızlı bir şekilde hayata geçiren büyük bir liderdi. Atatürk, savaş meydanlarında askeri dehasıyla olduğu kadar ekonomik gelişme yönünde ortaya koyduğu vizyon ile de Türkiye’nin ufkunu açmıştır. Ulu Önder, bu yolda ülkemizi ‘muasır medeniyetler’ düzeyine çıkarma hedefini koyup, bu hedef doğrultusunda var gücüyle çalışmış ve kararlılıkla yürümüştür.

 

 Atatürk’ün ve aziz şehitlerimizin bizlere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni daha yükseklere taşımak, halkımızın refah seviyesini yükseltmek ve devletimizi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık