solyanreklam
sagreklam

Başkan Kocamaz, ''Mersin İdman Yurdu Küllerinden Yeniden Doğacak''

Başkan Kocamaz, ''Mersin İdman Yurdu Küllerinden Yeniden Doğacak''

Başkan Kocamaz, ''Mersin İdman Yurdu Küllerinden Yeniden Doğacak''
  • 17 Kasım 2017, Cuma 0:00

Mersin dman Yurdu'nun Olaanüstü Genel Kurulu'nda yaplan seçimde, kulüp bakan seçilen Hamit zol’ü tebrik etmek ve oyunculara destek vermek amacyla bir araya gelinen yemekte konuan Bakan Kocamaz, “Ramazan aynda Tevfik Srr Gür Stad’nda verdiimiz iftarda ben açk açk bu ekilde takmn yürütülemeyeceini söyledim. Eer burada hala eski anlayla devam edecekseniz, parasz pulsuz sadece namnz yürüsün diye bu takmn kulüp bakanln yapacaksanz bu i olmaz dedim. Arkadalar srarla bu ie devam edeceklerini söylediler. Nitekim takm Mersin’e yakmayacak bir noktaya geldi. Televizyonlarda bilen bilmeyen insanlar bizim aleyhimizde ve Mersinliler aleyhinde konumalar yapt. Bu iin böyle gitmeyeceini biz gördük ve Hamit Beyle birkaç görüme yaptk. Bu takm bu ekilde hzla uçuruma doru gidiyor. Bir eklide dur demek zorundayz dedik” dedi.

“Biz Mersin dman Yurdu’na elimizden gelen destei vereceiz”

Konumasnda oyunculara seslenen Bakan Kocamaz, “Geçen yl birçounuz yine takmdaydnz. Ne kadar mücadele ettiinizi biliyoruz. Kiisel olarak kabiliyetlerinizi biliyoruz. Aranza yeni arkadalar da katld. Mersin dman Yurdu küllerinden yeniden doacak. Siz üzerinizdeki külü üflediniz. Bunun devam etmesi lazm ki Mersin’e moral versin. Etimesgut galibiyetiniz bile Mersin’de insanlarn gönlünü rahatlatt.  Biz Mersin dman Yurdu’na önceden olduu gibi elimizden gelen destei vereceiz. Yasal olarak belediyelerin bütçeden profesyonel kulüplere destek vermesi mümkün deil. Ama biz daha önce yaptmz gibi yine birilerinden ricayla belli bir bütçeyi buraya aktaracaz. nallah Mersin halk da sizin yeniden diriliinizden umutlanr ve bu ie biraz daha scak bakmaya balar” eklinde konutu.

“Yeter ki kendinize inann ve yönetime güvenin”

Takm baarl olduunda tüm Mersin’in kendilerini destekleyeceini ifade eden Bakan Kocamaz, “Biliyorsunuz, baarrsanz herkes yannzda olur. Baaramazsanz herkes sizden uzak durur. Baardnz zaman sanki o baary kendileri yakalam gibi gurur duyarlar. Ama biraz kötüye gittiiniz zaman herkes size srtn döner. Onun için insanlar yannzda tutmanz gerekiyor. Bunun için de baaracaksnz. Hepiniz delikanl, civan insanlarsnz. Sizi yenenler sizden güçlü deil” ifadelerini kulland.

Etimesgut galibiyeti hakknda konuan ve takm tebrik eden Bakan Kocamaz, “Sizler, yeter ki kendinize inann ve yönetime güvenin. Geçmiteki tecrübelerden dolay hepinizin kafasnda soru iareti olduunu biliyorum. Fakat arkadalar böyle zor bir zamanda, bu riski üstelendiler. Fedakârlk yapyorlar. Böyle bir ortamda aslnda hiç kimse görev almak istemez. Mersin’e ve Mersin dman Yurdu’na olan ballklarndan böyle bir görevi üstlendiler. nallah kentin bütün dinamiklerinin harekete geçmesiyle, yönetime güvenmesiyle hem siz rahat edeceksiniz, hem de bizler bu moral bozukluundan kurtulacaz. Baarlarnzn devamn diliyorum. Allah yolunuzu açk etsin” diye belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık