solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN IŞIK YENİDOĞAN ESNAFIYLA BULUŞTU

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” programları kapsamında Yenidoğan Mahallesi esnaflarıyla buluştu. Gürsu Yenidoğ...

BAŞKAN IŞIK YENİDOĞAN ESNAFIYLA BULUŞTU
  • 17 Temmuz 2018, Salı 0:00

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” programları kapsamında Yenidoğan Mahallesi esnaflarıyla buluştu.

Gürsu Yenidoğan Mahallesi’nde esnaflar ve vatandaşlarla kahvaltıda biraraya gelen Başkan Işık, Yenidoğan Mahallesi’nde yapılan çalışmaları anlattı.

“Gürsumuz, gerek altyapısı gerek üstyapısıyla sorunsuz bir ilçe olarak gelişimini sürdürmekte. Yenidoğan Mahallemiz’de de artık bu sorunlar yaşanmamakta. Mahallemiz’in tüm sokaklarında asfalt çalışması yaptık. Parklarımız ve çevre düzenleme çalışmalarımızla da mahallemizin çehresi değişiyor. İlçemizin çağdaş şehir kimliğiyle gelişimini sağlama yolunda önemli adımlar atıyoruz. Yenidoğan Mahallemiz’in de artık bu yönde gelişimini sağlayacağız” dedi.

Gürsu Ak Parti ilçe yöneticileri, mahalle muhtarı ve belediye birim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, esnaflar, başta asfalt olmak üzere mahallede yapılan çalışmalar için Başkan Işık’a teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık