solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN IŞIK : 'ÇOCUKLAR FUTBOLUN EKİP OLMA RUHUNU KAVRAMALI'

Gürsulu genç kramponlar penaltı yarışmasında renkli anlar yaşadı. Gürsu Belediyespor yaz futbol okulunda eğitim alan genç futbolcular, düzenlenen penaltı yarışmasında keyifli anlar y...

BAŞKAN IŞIK : 'ÇOCUKLAR FUTBOLUN EKİP OLMA RUHUNU KAVRAMALI'
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Gürsulu genç kramponlar penaltı yarışmasında renkli anlar yaşadı.

Gürsu Belediyespor yaz futbol okulunda eğitim alan genç futbolcular, düzenlenen penaltı yarışmasında keyifli anlar yaşadı.

“Çocuklar futbolun rekabetçi ruhundan önce ekip olma ruhunu kavramalı” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sağlıklı nesiller yetişmesinde sporun öneminin bilinciyle, Gürsumuz’da oluşturduğumuz spor tesisleriyle, çocuklarımızın spor yapma olanaklarını zenginleştirdik. Gürsu Belediyespor yaz okulunda futbol eğitimi alan çocuklarımız, onlara sevgiyle futbol tekniği ve disiplini aşılayan hocalarımıza emanet. Kulübümüze olan destekleri dolayısıyla Aroma Meyve Suları Genel Müdürü Sayın Sefer Kılınç’a teşekkür ediyorum. Çocuklarımızla futbolun birleştirici ruhunu paylaşmak amacıyla biraraya geldik. Tüm çocuklarımıza sağlıklı spor dolu ömürler diliyorum” dedi.

Spora ve sporcuya olan destekleri dolayısıyla, Başkan Işık, Kılınç’a, Gürsu’nun simgesi olan göksığırkuyruğu çiçeği deseniyle bezenmiş biblo hediye etti.

Gürsu Futbol Sahası’nda düzenlenen penaltı yarışmasında başarılı olan öğrencilere hediyeleri Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Aroma Meyve Suları Genel Müdürü Sefer Kılınç tarafından sunuldu.

Başkan Işık ve Kılınç’ın da penaltı atışı yaptığı etkinlikte, genç sporcular mutluluklarını, hep bir ağızdan “Büyük Başkan” sloganını coşkuyla söyleyerek ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık