Başkan Hazinedar’dan Erken Yeni Yıl Kutlaması!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, belediye personeliyle bir araya gelerek yen...

Başkan Hazinedar’dan Erken Yeni Yıl Kutlaması!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 2018 yılına girmeden temizlik işleri ve park ve bahçeler çalışanlarını ziyaret etti.

Personelin yeni yılını erkenden kutlayan Başkan Hazinedar, “Değerli çalışma arkadaşlarım, emekçi kardeşlerim, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. 2018 yılının emeklerimizin karşılığını bulduğu, huzur ve sağlık dolu bir yıl olmasını diliyorum. Ailenizle birlikte mutlulukla geçireceğiniz bereketli güzel bir yıl olsun” dedi. Yeni yılda da aynı hizmet aşkıyla yola devam edeceğini belirten Başkan, “Sizlerin de aynı duygu ve inançla çalışmaya devam edeceğinizi biliyorum. Bu sevdayı birlikte büyütecek ve Beşiktaş’a hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.