solyanreklam
sagreklam

Başkan Hazinedar’dan Eğitime Dev Destek!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adı...

Başkan Hazinedar’dan Eğitime Dev Destek!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırdığı ortaokul 20 Eylül Salı günü törenle açıldı.



24 derslikli Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı yüksek standartlara sahip olan Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu’nun açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı çok sayıda gazeteci ve vatandaş katıldı. Resmi tören ve konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve DİSK Genel Başkanı Kani Beko açılış kurdelesini kestiler.



Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında, "Gazi Mustafa Kemal'in önce millet mekteplerini açması, her tarafa okul yapmasının temel nedeni şuydu; diyordu ki Gazi, 'Savaş meydanlarında kazanılan zaferler, ekonomik zaferlerle taçlandırılmadıkça bağımsızlığımızı elde edemeyiz' Okuyarak, fabrikalar kurarak, mimar, mühendis, avukat, vali, kaymakam yetiştirerek biz çağdaş uygarlığı yakalayacağız" dedi.



Başkan Hazinedar ise, “Merhume annem Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu açılışında genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile eğitime dair önemli mesajlar verdik. Memleketim Ordu, Fatsa'da yaptırdığım ortaokulun açılışında yanımızda olan herkese teşekkür ederim. Eğitim-öğretime, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık