solyanreklam
sagreklam

Başkan Hazinedar’a E-Belediyecilik Ödülü!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri E...

Başkan Hazinedar’a E-Belediyecilik Ödülü!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Türkiye’nin Yerel Yönetim Ödülleri Sahiplerini Buldu!

E’PR Yerel Yönetim Ajansı tarafından organize edilen ve 12 kategoride yerel yönetim çalışmalarını değerlendiren Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri bu yıl dokuzuncu kez düzenlendi.

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü'nde düzenlenen ödül törenine çok sayıda büyükşehir il ve ilçe belediyelerinin yanı sıra yerel yönetimler ve şehircilik alanından çok sayıda belediye başkanı, meclis üyeleri ve üst düzey yetkililer katıldı. Alanında saygın isim yapmış olan seçici bir kurul tarafından değerlendirilen projeler arasından bu yıl 34 proje ödüle layık görülerek, bunları hayata geçiren 31 belediye başkanına ödülleri takdim edildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri E-Belediyecilik kategorisinde yılın büyükşehir ilçe belediye başkanı ödülüne layık görüldü. Başkan Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi Uçtan Uca ve Tüm Kanallardan Bildirim Yönetim Sistemi Projesi ile yılın büyükşehir ilçe belediye başkanı seçildi. Beşiktaş Belediyesi’nin Uçtan Uca ve Tüm Kanallardan Bildirim Yönetim Sistemi (CRM) 2015 yılında hayata geçmişti.

Uçtan Uca ve Tüm Kanallardan Bildirim Yönetim Sistemi (CRM), tüm kanallardan gelen istek, talep ve şikâyetin, sadece çağrı merkezi veya hizmet masasında değil, tüm birimlerde çözümünü takip eden ve izleyen bir uygulamadır. Bu sayede Mobil uygulama, Çağrı Merkezi, Hizmet masası, Sosyal Medya (Twitter, facebook), e-mail vb. tüm iletişim kanallardan gelen bildirimler tek bir havuzda toplanır, tasarlandığı şekilde bölümlere yönlendirir ve akış çözümleninceye kadar süreci işletir. Gecikmelerde ise eskalasyon sistemini işletir. Uygulamanın nihai hedefi ise hem vatandaşların hem de çalışanların %100 memnuniyetini sağlamaktır.


yerelyonetimodulleri.com



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık