Başkan Hazinedar'a Bir Ödül Daha!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Moon Life Dergisi Ödül Töreni'nde 'Yılın En...

Başkan Hazinedar'a Bir Ödül Daha!
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

2017’nin en iyileri bu sene de Moon Life Dergisi tarafından ödüllendirildi.

Yılın en iyilerinin belirlendiği Moon Life Dergisi Ödül Töreni 18 Aralık 2017 akşamı gerçekleşti. Ödül töreninde sanattan, siyasete, müzikten, iş dünyasına kadar pek çok kategoride ödül sahibini buldu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Yılın En İyi İlçe Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.
Ödülü, Moon Life Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Alper Alp’ten alan Başkan Hazinedar, kısa bir konuşma yaptı: "Hizmetlerimiz aralıksız olarak devam edecek, ilk günkü aşkla işimizi sıkı sıkıya bağlı olarak yapacağız. Her zaman özgürlükçü demokrasinin kalbi olan Beşiktaş’a hizmet etmek boynumun borcudur" dedi.

Başkan Hazinedar ödül töreninde aynı zamanda; CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Yasemin Öney Cankurtaran’a da ödüllerini takdim etti.