Başkan Hazinedar 15 Temmuz Şehitleri İçin Koştu!

Başkan Hazinedar, Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na katıldı...

Başkan Hazinedar 15 Temmuz Şehitleri İçin Koştu!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Vodafone 38. İstanbul Maratonu’na katılarak ‘’15 Temmuz Şehitleri’’ için koştu. Başkan Hazinedar ayrıca, omurilik felcine dikkat çekmek için maratona, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği üyeleriyle birlikte başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor AŞ ve Vodafone tarafından bu yıl, "15 Temmuz Şehitleri İçin Koşuyoruz" sloganıyla düzenlenen Vodafone 38. İstanbul Maratonu, Anadolu Yakası’ndan başladı, Avrupa Yakası’nda sona erdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen Maraton’a Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da katıldı.

Başkan Hazinedar, “Bu sene gerçekleştirilen maraton bizim için çok farklı ve anlamlı oldu. 15 Temmuz’da ülkemize yönelik gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminde hayatını kaybeden yurttaşlarımız için koşuyoruz’’ dedi.