Başkan Hasan Can Ümraniyeli Zülal Şahin’in Cenazesine Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu; Ümraniyeli Zülal Şahin’in Ümraniye Sahra-yı Kebir Camii’nde kılınan cenaze namazına katıldı.

Başkan Hasan Can Ümraniyeli Zülal Şahin’in Cenazesine Katıldı
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Yukarı Dudullu Mahallesi Kanaat Önderlerinden Mehmet Şahin’in Yengesi ve Ümraniyelilerin birçoğunun tanıdığı Merhume Zülal Şahin uzun süredir yaşadığı rahatsızlığın neticesinde Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumenin Ümraniye Sahra-yı Kebir Camii’nde kılınan cenaze namazına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, dernek üyeleri, Ümraniyeliler ve Zülal Şahin’in akrabaları katıldı.

Başkan Hasan Can, Merhume Zülal Şahin’e Allah’tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı diledi.