Başkan Gümrükçüoğlu, Dr. Demirci'yi kabul etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Sekreteri Dr. İlyas Demirci'yi makamında kabul etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, Dr. Demirci'yi kabul etti
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Sekreteri Dr. İlyas Demirci’yi makamında kabul etti. Dr. Demirci, Türk dünyasında sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgilendirdiği Başkan Gümrükçüoğlu’nu Trabzon’daki çalışmalarından ötürü tebrik etti. Demirci, Trabzon’da çok güzel çalışmalar yapıldığını ifade ederken, “Her gelişimizde bu kadim şehrimizin çok daha geliştiğini görüyoruz, çalışmalarınızdan ötürü tebrik ediyoruz” dedi. Başkan Gümrükçüoğlu ise çalışmaları hakkında Dr. Demirci’yi bilgilendirirken Türk Dünyası Mühendis ve Mimarlar Birliğinin çalışmalarını ilgi ile takip ettiklerini ve her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.