solyanreklam
sagreklam

Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları üyelerini kabul etti

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları üyelerini makamında kabul eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'da gerçekleştirdikleri çalışmalara dikkat çekerken, 'Tüm bu icraatlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde topyekûn bir ordunun eseridir' dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları üyelerini kabul etti
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları üyelerini makamında kabul eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da gerçekleştirdikleri çalışmalara dikkat çekerken, “Tüm bu icraatlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde topyekûn bir ordunun eseridir” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. AK Parti Kadın Kolları üyelerine çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı’nda icra ettikleri çalışmalara dikkat çekerken, “Burasının eski fotoğrafları vardır. Ne halde aldık ne hale getirdik. Adeta bir cazibe merkezi oldu. Gidin bu akşam bakın. Meydan Parkı miting alanı gibi, düğün bayram yeri gibi insan kaynıyor” dedi. Kadın Kolları üyelerine tavsiyelerde de bulunan Gümrükçüoğlu, “Reklam yapmıyoruz, sessiz sedasız işimizi yapıyoruz. İş yaparken önemli olan herkesin düşüncesini almak, o düşünceleri harmanlayıp en güzel sonuca ulaşmak ve bir karar verdikten sonra o kararın arkasında durmaktır” diye konuştu.

Çalışmaları hakkında AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları üyelerini bilgilendiren Gümrükçüoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Trabzon Botanik Türkiye’nin en çok ses getiren botaniğidir. Nedir farkı? Diğer botaniklerden farklı olarak özellikleri ve kültürel üniteleri vardır. Burayı ayrıca da geliştirmeye devam edeceğiz. Şehir Müzesi 2000 yılında bile vaat edilmiş ama hiçbir şey yapılmamış. Yaptık tamamladık, 2 yıl önce hizmete açtık. Bugün Trabzon’un çok önemli bir zenginliğidir Şehir Müzesi. Konaklar Öğrenci Yurdunu vaat etmişiz, tamamlamışız. Türkiye’nin en modern hayvan bakım evini vaat edip tamamlamışız. Boztepe’de Kur’an kursu vaat etmişiz tamamlamışız. Ahi Evren Hastanesi’nin yanında otoparklı cami vaat etmişiz, bu senenin sonunda tamamlanıyor. Biz hiç şov yapmadık. 4 yılda 1 milyon 300 bin ton asfalt yaptık. Bu sene 400 bin ton daha yapıyoruz, ediyor 1 milyon 700 bin ton. Bunu Trabzon’un yollarına yaptık. 885 bin m3 beton yol Trabzon’a yaptık. Trabzon İçme Suyu Kanalizasyon İdaresi genel Müdürlüğümüzün kuruldu, bu sene sonu itibariyle bitirdiği işlerin toplam maliyeti 650 trilyon olacak. Tüm su-kanalizasyon yatırımlarımızın toplam maliyeti 1 katrilyon 773 trilyona ulaşmıştır. Kimsenin elinde sihirli değnek yoktur. Bunlar benim tek başıma yaptığım işler değildir. Tüm bu icraatlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde topyekûn bir ordunun eseridir.”

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen ise değerlendirmesinde Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisinde görev aldığını ifade eden Sürmen, “2010 yılında desteklerinizle Gençlik Meclisimiz kuruldu. Orada gönüllü olarak görev aldık. Bizlere çok büyük katkısı olsu bu çalışmalarımızın. Bunun için ve tüm çalışmalarınız için özellikle teşekkür ediyoruz. Belediyelerimizin faaliyetleri hepimiz için önem arz ediyor. Her ay düzenli olarak faaliyetlerimiz hakkında bilgi alıp saha çalışmalarımızda halkımıza aktarıyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık