solyanreklam
sagreklam

Başkan Gökhan'ın ağır misafirleri

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Genel Başkanı Hakan Kıran ile Lions Kulübü Yönetimini makamında ağırlad

Başkan Gökhan'ın ağır misafirleri
  • 09 Aralık 2017, Cumartesi 10:18

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Genel Başkanı Hakan Kıran ile Lions Kulübü Yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Gökhan ziyaretler kapsamında ilk olarak Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Ziyarette Kıran’a Eğitim-İş Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Mantaş eşlik etti. Sohbet ortamında geçen ziyaret, güncel konulara ilişkin görüş alışverişi ile sona erdi.

Başkan Gökhan ardından Lions Kulübü yönetimini makamında ağırladı. Çanakkale Lions Kulübünde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen görev devir teslim töreni ile yeni dönem başkanlığı üstlenen Mehmet Köşkeroğlu ve yönetimi Başkan Gökhan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökhan, yeni yönetime görevlerinde başarılar dilerken, Lions Kulübü Dönem Başkanı Mehmet Köşkeroğlu kulübün faaliyetleri ve gelecek dönem projelerine ilişkin Başkan Gökhan’a bilgiler verdi. Sohbet ortamında geçen ziyaret,hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık