solyanreklam
sagreklam

Başkan Çelik'ten Diyanet'e Kurban Bağışı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Türkiye Diyanet Vakfı'nın Kurban Bağışı için açmış olduğu standı ziyaret etti.

Başkan Çelik'ten Diyanet'e Kurban Bağışı
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:00
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Türkiye Diyanet Vakfı'nın Kurban Bağışı için açmış olduğu standı ziyaret etti. Özhaseki ve Çelik, ziyaretlerinde bizzat kurban bağışında da bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, önceki yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Diyanet Vakfı’na kurban bağışladı. Başkan Çelik, Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Türkiye Diyanet Vakfı’nın Cumhuriyet Meydanı-Bürüngüz Camii yanında açtığı standı ziyaret etti.
İl Müftüsü Şahin Güven, ziyaret nedeniyle Özhaseki ve Çelik’e teşekkür ederek Türkiye Diyanet Vakfı’nın geçen yıl 225 bin kurban bağışı aldığını ve 145 farklı ülkede kurban kestiğini belirtti. Yurt içi kurban bağışının 850 TL, yurt dışı bağışının ise 625 TL olduğunu dile getiren Güven, geçen yıl Kayseri’nin İstanbul ve Bursa’dan sonra kurban bağışında üçüncü sırayı aldığını, bu yıl ise İstanbul’u zorlamak istediklerini kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de “Kardeşinle Yakınlaş Kurbanını Paylaş” sloganına destek için Türkiye Diyanet Vakfı’nın standını ziyaret ettiklerini söyledi. Diyanet Vakfı’nın güvenilirliği ile bağışların nereye gideceğinin belli olduğunu ifade eden Başkan Çelik, Kayseri’nin de her zamanki gibi kendine yakışanı yaptığını belirtti. Başkan Çelik, nüfusa göre oranlandığında Kayseri’nin en fazla bağış yapan il olduğunu sözlerine ekledi.
Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de Türkiye’nin her zaman mazlumlara kucak açan bir ülke olduğunu belirtti ve yurt dışındaki kardeşlerimize en çok Türkiye’nin el uzattığını kaydetti. Bu milletin zamanında sahtekar vakıflara binlerce kurbanını verdiğini ve ağzının yandığını da vurgulayan Özhaseki, Diyanet Vakfı’na gönül rahatlığı bağış yapıldığını söyledi.
Konuşmaların ardından Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in kayıtları yapılarak bağışları alındı. Özhaseki ve Çelik, bağışın ardından bölgedeki esnafı gezerek sohbet ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık