Başkan Baltacı, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, mahalle gezilerine devam ediyor....

Başkan Baltacı, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor
  • 02 Kasım 2018, Cuma 17:27

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, mahalle gezilerine devam ediyor.

Her hafta bir mahalleye ziyarette bulunun Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, son olarak Yeniköy Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya İlçe emniyet müdürü, ilçe müftüsü ve daire amirleri eşlik etti.

Göreve başladığından beri Arnavutköy’ü karış karış gezen Başkan Baltacı, vatandaşlarla istişareler yaparak sorunlarına çözüm üretiyor. AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu’nun da katıldığı inceleme gezilerinde cadde ve sokaklar tek tek dolaşılarak sorunlar tespit edilerek kayıt altına alınıyor. Geçen hafta Durusu mahallesini gezerek vatandaşlarla buluşan Başkan Baltacı bu hafta da Yeniköy ve Karaburun Mahallelerini gezerek vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Başkan Baltacı, vatandaşlara ilçede devam eden projeler hakkında bilgi vererek Arnavutköy ilçe sınırları içerisine yapılan, dünya çapında bir proje olan İstanbul Havalimanı’nı anlattı.