solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla: "Yeni Bir Kütüphaneyi Daha Hemşehrilerimizin Hizmetine Sunuyoruz"

Başkan Atilla: "Yeni Bir Kütüphaneyi Daha Hemşehrilerimizin Hizmetine Sunuyoruz"

Başkan Atilla:
  • 23 Kasım 2018, Cuma 2:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kültür ve Kongre Merkezi'nde yeni inşa edilen kütüphaneyi inceledi, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde yeni kütüphaneyi hizmete açıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki çalışmaları inceleyerek, kütüphane hakkında bilgi aldı, çalışmaların bir an önce tamamlanması için talimat verdi.

Kütüphanenin öğrencilerin uğrak yeri olacağını belirten Başkan Atilla, şunları söyledi: "Kültür ve Kongre Merkezimizde kitapseverlerin buluşma noktası olacak kütüphaneyi hizmete açıyoruz. Binlerce kitaba ev sahipliği yapacak ve kitapseverlere sıcak bir ortam sunacak olan kütüphanemiz yakında hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. Yeni bir kütüphaneyi daha hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bilgi Evi'mizde ve Kent Meydanı'nda öğrencilerimiz için nezih kitap okuma, ders çalışma ortamları oluşturmuştuk. Kadınlar için Hanımlar Lokalinde aynı çalışmayı hayata geçirdik. Büyükşehir Belediyemizin eğitime yönelik çalışmaları devam edecek."

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık